Bij jou op locatie

Les met zorg en aandacht

Ben je niet mobiel met je paard maar wil je alsnog goede begeleiding? Dan is les op locatie een goede oplossing! Het is aan mij om jou en je paard te geven wat jullie nodig hebben. Het missende puzzelstukje aan te vullen en jullie daarbij te begeleiden.

Bij jou op locatie

Les met zorg en aandacht

Ben je niet mobiel met je paard maar wil je alsnog goede begeleiding? Dan is les op locatie een goede oplossing! Het is aan mij om jou en je paard te geven wat jullie nodig hebben. Het missende puzzelstukje aan te vullen en jullie daarbij te begeleiden.

Herken je dit?

Jij wilt jouw paard het beste geven en de eerste keren van het beleer proces goed laten verlopen. Echter is het voor jou en/of je paard heel spannend om ergens in training te staan en heb je liever het proces bij jou op locatie. Dat kan, ik help je daarmee!

Je kunt kiezen om losse lessen te nemen of een lespakket. Bij de aanschaf van een lespakket krijg jij gratis toegang tot Fase 1 van het online programma t.w.v. €125,-. Zo kun je nog beter begrijpen hoe of wat om jullie traject op locatie soepeler te laten verlopen. 

Online leer je alles over de theorie en leer je jezelf echt kennen. In de praktijk help ik jou samen met je paard om echt individuele hulp, passend op jullie behoeftes, te geven. 

Hoe zou het voor je zijn als:

Ja, dit is OOK voor jullie weggelegd en daar ga ik jullie bij helpen!

Reviews van mijn klanten

IMG_7367
"Sinds ik het beleertraject van Manon ben gaan volgen met mijn haflinger Sjef, ben ik heel anders naar het gedrag van paarden gaan kijken. Ik heb geleerd om verschillende spanningssignalen te herkennen en te zien, waardoor je veel (vervelende) situaties voor kunt zijn. Sjef geeft mij veel kleine signalen, alleen kon ik ze voorheen niet lezen waardoor er miscommunicaties ontstonden. Ook over zijn lichaam en de beweging leert Manon mij tijdens de lessen nog steeds heel veel en hier valt voor mij ook nog genoeg te leren. Ontzettend interessant om op deze manier naar paarden te kijken en met ze om te gaan. Inmiddels denk ik dat het op lange termijn de enige manier is om ze hun hele leven gelukkig en gezond te houden en écht met ze samen te werken."
Susanne en Sjef
Ontwerp zonder titel-7
"Hoewel Manon jonge paarden opleid, wilde ik graag hulp met mijn 20 jarige pony Sjors. En wat ik ben ik daar blij mee! Ik les nu al een tijdje bij Manon en ik heb echt een heel ander paard terug gekregen. In plaats van pushen en over zijn grenzen te gaan stemmen we nu het werk af op zijn tempo en kunnen. Ik heb mijn paard in geen jaren weer zo soepel en stabiel zien lopen. Manon staat altijd voor ons klaar en als iets niet werkt denkt ze altijd mee. We hebben al super veel van haar geleerd en kan niet wachten wat de toekomst ons gaat brengen."
Sanne en Sjors
IMG_7295
"Ik les nu al even bij Manon. Ook buiten het rijden om heb ik een paard met veel karakter wat snel gespannen is en eigenlijk heel onzeker en absoluut niet weet hoe ze hier mee om moet gaan. Ik wist eigenlijk niet meer zo goed wat ik met haar aan moest. En daar was Manon! Vooral haar manier van werken sprak mij heel erg aan. Ik zocht iemand die niet alleen mijn paard kon helpen, maar vooral ons samen! Zij leerde mij eigenlijk opnieuw een basis aan, waarvan ik alleen maar kan zeggen dat ik zou willen dat iedereen vanuit deze “simpele” basis zou beginnen! ☺️ Zij leerde mij wat mijn eigen (vooral onbewuste) zit en houding voor invloed kan hebben op het lopen en de reacties van mijn paard. Wat ik in sommige gespannen situaties juist wel en niet moet doen. Hoe ik mijn paard meer vertrouwen kan geven. En alles kan ze zo goed uitleggen met zoooveel geduld, dat het bijna allemaal zo makkelijk klinkt, maar wat je eigenlijk gewoon nooit hebt geleerd.. Ik ben echt super blij met wat wij in zo’n korte periode toch al bereikt hebben! Ik heb het plezier met mijn paard terug! "
Rosanne en Lady
"Ik heb Manon ingechakeld toen ik met mijn paard niet meer aan rijden toe kwam, omdat ik alleen maar bezig was met de baan rond komen. Ik ben samen met Manon in alle rust gaan puzzelen wat voor mijn paard goed werkt, zonder maar iets af te dwingen. Mijn paard is nu een stuk relaxter en bouwt minder spanning op, ook op vreemd terrein. We kunnen nu echt met trainen bezig zijn, heel fijn!!"
Charissa en Giorgio
"Ik vind het nog steeds geweldig! Sinds een paar maanden heb ik les van Manon. Meer geleerd dan in alle jaren ervoor. Ze ziet alles en kan goed overbrengen hoe het wel moet en ze schroomt niet met complimenten geven als het goed gaat! Alle nieuwe inzichten die Manon mij geeft, laten mij steeds beter begrijpen wat de uitwerking van mijn houding en zit op de houding van het paard is. Ik leer nu eindelijk goed en in harmonie met het paard rijden. En die harmonie voelen is zo kicken! Je kan niet anders dan met een brede grijns van je paard afkomen als je dat eenmaal hebt gevoeld! Aan iedereen die goed en in harmonie wilt leren rijden, boek eens een les bij Manon! Echt een eye-opener!"
Rianne en Fudge
"Ik volg sinds enkele maanden lessen van haar en ze is echt geweldig. Ze ziet alles en gecorrigeerd je direct. Ik heb een sensibel paard die graag onder mij uit rent, maar sinds ik les van Manon heb is dat er niet meer en kan ik heel gemakkelijk het tempo regelen en heb een ontspannen paard die graag met mij wil samenwerken. Ik hoop nog veel van haar te leren. Echt een aanrader!!!"
Renate

Ik ga je hierbij helpen

Al een heel tijdje geef ik les op locatie. Met mijn kennis over de signalen en de mentale staat help ik jou je paard beter begrijpen en help ik je paard naar meer zelfvertrouwen. Met mijn Centered Riding achtergrond help ik mens en paard naar elkaar toegroeien in het zadel en met mijn biomechanica achtergrond kan ik je paard goed beoordelen en een goed trainingsplan opzetten.

Al deze punten zijn belangrijk voor jullie proces. Zonder mentale openheid en ontspanning heb je geen goede toegang tot het lijf. Zonder een goede balans in het lichaam kun je niet in echte ontspanning rijden, en zonder bewustzijn van je lichaam kun je je lichaam niet goed inzetten. Elk puzzelstukje helpt jullie om de volgende stap vol vertrouwen te zetten. 

Door mijn sensitieve aard en gedetailleerde oog breng ik jou snel naar je kern toe en kan ik gericht met jullie werken aan de verbinding en opleiding. 

Door de lessen te combineren met het unieke online programma wat ik heb gemaakt, kan ik nog gerichter lesgeven. 

Daarom heb ik ook het online programma opgezet, om jou nog meer kennis te geven zodat als ik kom lesgeven, we echt naar de kern kunnen gaan. 

Jullie behoeftes staan centraal!

Dit pakken we mee in een kennismakingsles:

Jouw verhaal

We bekijken waar je tegen aan loopt, hoe ver je bent en wat jouw dromen en wensen zijn. Je mag mij vertellen wat lastig is en waar ik je bij kan helpen. We nemen echt even de tijd hiervoor.

Jouw paard

Jouw paard is een belangrijk onderdeel van het proces. Want hoe weten we nou wat hij of zij nodig heeft? Door een assessment af te nemen waarbij we de fysieke en mentale belastbaarheid checken. Een belangrijk startpunt om te zien waar we mogen starten.

Een plan voor jullie samen

Met die informatie maak ik een plan voor jullie. Waar starten we eerst mee en hoe gaan we opbouwen. Ik kijk echt naar jullie mogelijkheden en kansen om het beleer traject bij jou op locatie zo succesvol mogelijk te maken.

Het resultaat

Als we samen langer aan de slag gaan kunnen jullie:

Wat je krijgt

Gaan wij samen aan de slag?

Jouw investering:

€ 55,- per les

Deze prijs is exclusief reiskosten

Vragen die je misschien nog hebt:

Een eerste kennismakingsles is vooral om jou te leren kennen en jouw paard.

We beginnen altijd even rustig met jouw doelen, wensen en eventuele problemen te bespreken. Daarna doen we een assessment, je kunt dit zien als een soort nul meting van de fysieke en mentale belastbaarheid van jouw paard op dat moment. Het blijft een moment opname, maar het is wel een mooi inschat moment om te kijken waar we kunnen starten. 

Daarna krijg je alvast wat basis tips en gaan we een paar oefeningen doen waarvan ik denk dat die alvast veel gaan helpen. 

Een kennismakingsles duurt rond de 1.5 uur, het maakt niet uit als we uitlopen. Ik help je graag en neem daar dan ook mijn tijd voor. 

De lespakketten die je kunt afnemen zijn: 

4 lessen

6 lessen

8 lessen

Bij elk pakket worden de reiskosten individueel berekend en krijg jij Fase 1 van het unieke online programma er gratis bij t.w.v. €  125,-

 

Nee, dit hoeft niet. Je krijgt bij de aanschaf van een lespakket Fase 1 er gratis bij, dit is mijn cadeau aan jou en ook om jou sneller verder te helpen in de praktische lessen. Bevalt mijn werkwijze? Dan kun je het overige programma aanschaffen. 

Het is aan te raden om het programma erbij te nemen omdat het je heel veel helderheid kan geven en je er altijd naar terug kan als je iets bent vergeten. 

Het geeft een onwijs fijne onderbouwing aan de lessen die je ‘face to face’ krijgt. 

De reiskosten:

<10km van Barneveld af: €5,-

<25km van Barneveld af: €10,-

<30km van Barneveld af: €15,-

<40km van Barneveld af: €20,-

>50km van Barneveld af: €25,-

De lessen kunnen elke 2 of 4 weken ingepland worden. Vaak lukt het wel op dezelfde dag en tijd. 

In een beleer proces waarbij het belangrijk is dat het een periode wekelijks is (denk aan de eerste keren zitten), dan kan dat ingepland worden als uitzondering. 

Ik kom overal in Nederland. Maar heb een aantal routes. 

Standaard routes (om de week): 

Dinsdag: Ede-Veenendaal

Donderdag: Doetinchem 

Je kunt, ook als je niet op deze route zit, je aanmelden. Dan kijk ik wanneer ik bij jou kan komen. 

 

Ja! Per januari 2023 zijn er weer een aantal plekjes vrij gekomen. 

Na aanmelding kijk ik even wanneer ik jouw kant op kan komen en overleg dit met jou. Dan plannen we een les in binnen 2 a 4 weken. 

Heb je een andere vraag? Neem dan contact op!

Nog een keer op een rijtje: